Sunday, February 19, 2017

სასწავლო პროექტის მიზნები

მოსწავლეები შეძლებენ:
_მოიძიონ ინფორმაცია ციფრული და ბეჭდვითი მასალების საშუალებით რამდენად მნიშვნელოვანია ჯანსაღი კვება განსაკუთრებით მათ ასაკში.
_ჩაატარონ კვლევა ჯგუფებში და შემდგომ მათი ასაკის თინეიჯერებში. რა ტიპის საკვების მიღებას ანიჭებენ ისინი პრიორიტეტს (სწრაფი კვების, რესტორნის თუ ოჯახში მომზადებულს).
_მოიძიონ ინფორმაცია ინგლისელი თინეიჯერების კვების რაციონის  შესახებ.
_გააანალიზონ მიღებული შედეგები ქართველი და ინგლისელი თინეიჯერების კვების რაციონის შესახებ და შეადარონ ერთმანეთს.
_ მიღებული კვლევის საფუძველზე მოამზადონ პრეზენტაცია ინგლისურ ენაზე. შექმნან ბროშურა და წარადგინონ მიზნობრივი აუდიტორიის წინაშე.

No comments:

Post a Comment